Μονοκόμματες Γκαραζόπορτες

 1. Απόλυτα αθόρυβη λειτουργία 
  Παρά το ότι είναι από ατσάλι, οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες κατά τη λειτουργία τους αποτελούν πρότυπο αθόρυβης λειτουργίας. Η εύκολη κίνηση των ράουλων στους αδηγούς ολίσθησης και η ανθεκτική κάσσα εγγυώνται τέλεια λειτουργία και σχεδόν αθόρυβο άνοιγμα και κλείσιμο.
 2. Υποδειγματική ασφάλεια έναντι παραβίασης 
  Οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι απόλυτα προστατευμένες σε κάθε απόπειρα παραβίασης, με το ανεξαρτήτως δαπέδου, οριζόντιο σύστημα κλειδώματος 2 σημείων που διαθέτουν, το οποίο αντέχει στη διάβρωση και τους ανθεκτικούς πείρους που δεν είναι προσβάσιμοι από έξω.
 3. Μηχανισμός κίνησης με σύστημα αυτοεπιτήρησης για άμεση απενεργοποίηση σε περίπτωση εμποδίου 
  Το σύστημα γκαραζόπορτας VivoPort είναι εξοπλισμένο με έναν αυτόματο μηχανισμό απενεργοποίησης που δε χρειάζεται συντήρηση. Αυτό σημαίνει ότι δε χρειάζεται να ελέγχετε ή να ρυθμίζετε το σύστημα περιορισμού δύναμης. Μόλις η πόρτα κατά το άνοιγμα ή κλείσιμο συναντήσει ένα εμπόδιο – είτε αντικείμενο, είτε άνθρωπο -, σταματά αμέσως με την παραμικρή αντίσταση.
 4. Μέγιστη ασφάλεια λειτουργίας 
  Όλες οι μονοκόμματες γκαραζόπορτες είναι εξοπλισμένες με σετ πολλαπλών ελατηρίων. Με αυτόν τον τρόπο μπορούν να κινούνται με μικρή άσκηση δύναμης με το χέρι ή με πάτημα του κουμπιού χωρίς να υπάρχει περίπτωση να εκτιναχθεί κάποιο ελατήριο. Στην περίπτωση που σπάσει κάποιο ελατήριο, τα υπόλοιπα ασφαλίζουν τη γκαραζόπορτα και εμποδίζουν πιθανή πτώση.
 5. Άνετο άνοιγμα κλείσιμο 
  Ειδικής κατασκευής μοχλοβραχίονες καθιστούν εύκολο το άνοιγμα και κλείσιμο της γκαραζόπορτας – με το χέρι ή ακόμη πιο άνετα με ηλεκτρικό μηχανισμό κίνησης.